01.11.2017

24 телевизора и още много подаръци очакват клиентите на Изи Кредит през ноември и декември

news article image

Наближават едни от най-светлите празници през годината. Време, в което даряваме любимите си хора с радост, топлина и безброй подаръци. Стараем се да превърнем празника във вълшебно изживяване, но не винаги това е лесно. В такива моменти е хубаво, че можем да разчитаме на някого.

Изи Кредит вече 12 години помага на клиентите си да донесат радост на любимите хора и в същото време и те да не остават без подаръци за празника.

За поредна година Изи Кредит ще направи празника още по-вълнуващ за всички, със специална коледна кампания за своите клиенти под надслов „С Изи Кредит истинският Дядо Коледа също не остава без подаръци“. В рамките на промоцията, която се провежда от 1 ноември до 22 декември 2017 г., ще бъдат раздадени 24 телевизора, както и хиляди брандирани подаръци.

Вземете кредит от Изи Кредит през периодa на промоцията и може да спечелите чисто нов 32‘‘ телевизор. Късметлиите ще бъдат избирани посредством ежеседмична томбола, като имената им ще бъдат обявявани всяка сряда в специално създадената страница, на сайта на компанията. А при усвояване на кредита получавате скреч карта, с която веднага ще разберете дали печелите подарък стъргалка за лед, коледна играчка, календар или запалка с логото на Изи Кредит.

Разгледайте всички продукти на Изи Кредит, както и Изи Кредит калкулатора, за да изберете сума и период.

Ask a question Задай въпрос