27.01.2023

200 щастливци се сдобиха с ваучери за 100 лева!

news article image

Коледната кампания на Изи Кредит „Най-желаните подаръци се побират в джоба!“ зарадва общо 200 късметлии с парични ваучери за пазаруване на стойност 100 лв. Финалното предпразнично теглене се състоя на 23 декември, когато цели 50 доволни клиенти, посрещнаха Коледа и Нова година с ценната стотачка отгоре. Сред тях бяха и Д. Михайлов от София и Г. Георгиев от Добрич.

За какво ли са похарчили парите можем само да гадаем. Може би за допълнителни коледни подаръци за семейството или друг близък? Или за по-богата празнична трапеза? А може би за дребен, но безценен уред за бита като нова ютия или прахосмукачка? Или за да покрият някой непредвиден разход? Каквото и да са избрали, сигурни сме, че са се погрижили да ги похарчат разумно.

Ако не сте били сред късметлиите  в последната ни промоция, не се отказвайте да опитате шанса си отново. Тепърва започва новата година с нови и още по-вълнуващи промоции за новите и лоялни клиенти на Изи Кредит.

Нека си пожелаем една по-спокойна, мирна и успешна година, в която да сме здрави, да сме удовлетворени и да имаме повече време за себе си и любимите си хора. 

Ask a question Задай въпрос