16.07.2012

20 късметлии ще се забавляват на грандиозен концерт на Пайнер с Изи Кредит

news article image

Горещите музикални емоции с Изи Кредит продължават. След много пролетно настроение с диска Easy Hits, лидерът в бързите заеми зарадва двайсет от своите клиенти и с покана за грандиозен концерт на звездите на Пайнер. Голямото събитие е тази есен в зала 1 на НДК и е по случай 11-тата годишнина на телевизия Планета. Двайсетимата късметлии бяха избрани чрез компютърен жребий в офиса на Изи Кредит на 11 юни. Поканата е за двама и всеки от тях ще може да заведе на концерта свой близък. За още по-незабравимо преживяване, Изи Кредит ще поеме и разходите им за транспорт и хотел.

Спечелилите не скриха радостта си. „Усещането да си късметлия е много приятно. С удоволствие ще се възползвам от поканата. Ще заведа на него моя приятелка”, сподели развълнувано 28-годишният Димитър Димитров, от с. Ново село, област Стара Загора. На Димитър не му достигнали пари за ремонт вкъщи. Бърз заем от Изи Кредит разрешил проблема. Наред с това сега ще му донесе и много хубави емоции. Младежът планира да вземе отново пари назаем от Изи Кредит.

За трети поред заем от Изи Кредит ще кандидатства и 37-годишната Иванка Янакиева от Благоевград. С първите два купува ученическа униформа за дъщеря си и ремонтира семейното жилище. Задоволството й от споходилия я късмет е голямо. „Дъщеря ми обожава звездите на Пайнер и много се радва, че ще бъде на техен концерт”, отбеляза младата майка. Своето дете на концерт ще води и 41-годишната Албена Филчева, също от Благоевград „Благодаря много за наградата. Ще заведа на концерта 20-годишния ми син”, каза тя. Това е вторият заем на Албена от Изи Кредит. С него тя подпомогнала лечението на свой близък.

Промоцията Easy Hits продължи до 31 май. Всеки изтеглил заем (Изи Кредит, Изи Месец или Кредит Пенсионер), получи диск с 16 горещи хита на Пайнер. Компилацията включва песни на любими изпълнители като Преслава, Галена, Андреа, Глория, Анелия и други.

Ask a question Задай въпрос