31.07.2017

20 готварски печки и стотици престилки за готвене очакват клиентите пенсионери на Изи Кредит

news article image

Една от водещите финансови институции у нас, Изи Кредит, стартира специална кампания за своите клиенти пенсионери – „Кредит Пенсионер. Когато ви трябва подкрепа“. Това е втора подобна инициатива на Изи Кредит за годината, която е насочена към потребителите, които получават пенсия. В рамките на инициативата, която се провежда от 1 август до 30 септември, ще бъдат раздадени 20 готварски печки, както и стотици брандирани престилки за готвене.

Всеки клиент, взел продукта „Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит през периодa на промоцията, участва в ежеседмична томбола за готварски печки. Имената на късметлиите, взели заем за пенсионери, ще бъдат обявявани всеки вторник на сайта на компанията www.easycredit.bg. С усвояването на кредита, потребителят получава и скреч карта, с която веднага може да разбере дали печели подарък - престилка за готвене с логото на Изи Кредит.

Изи Кредит е една от малкото компании, които имат специално разработено финансово решение за пенсионери. „Кредит Пенсионер“ е паричен заем за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 лв. до 2 500 лв., а срокът на погасяване - от 3 до 12 месеца.

Ask a question Задай въпрос