02.09.2018

18 перални очакват пенсионерите, клиенти на Изи Кредит

news article image

 Изи Кредит стартира специална кампания за своите клиенти пенсионери. В рамките на инициативата, която се провежда от 3 септември до 31 октомври 2018 г., ще бъдат раздадени 18 перални, практичен и необходим уред към всяко домакинство.

Всеки потребител, който получава пенсия и вземе продукта „Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит през периодa на промоцията, участва в ежеседмичнo теглене за спечелване на пералня. Имената на късметлиите ще бъдат обявявани всеки петък между 7 септември и 2 ноември. 

Изи Кредит е една от малкото кредитни компании, които имат специално разработено финансово решение за пенсионери, съобразено с финансовите  навици на потребителите в тази възраст. „Кредит Пенсионер“ е паричен заем, предназначен само за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства, са от 100 лв. до 2 500 лв., а срокът на погасяване - от 3 до 12 месеца. Едни от основните предимства на продукта са неговите фиксирани месечни погасителни вноски, прозрачни и ясни условия, бързо одобрение и кандидатстване само с лична карта.

Ask a question Задай въпрос