02.10.2012

100 000 ученици се учат на пътна безопасност с тетрадки и програми от Изи Кредит

news article image

Първият учебен ден донесе много изненади и приятни емоции на учениците. Особено щастливи останаха малчуганите от първи до трети клас. Не само заради емоцията от пристъпването на училищния праг, но и защото те получиха най-много подаръци.

 

Голям принос за щастието по лицата на най-малките, даде компанията за бързи заеми Изи Кредит. Компанията подари 100000 тетрадки и програми с правила за безопасност на движението. „С тетрадките и програмите най-малките не само ще учат своите уроци и ще си пишат домашните редовно, но и ще се научат да пресичат безопасно. Така родителите ще са по-спокойни, че децата им растат в сигурна и здрава среда и едновременно с това се забавляват и образоват”, казаха от Изи Кредит.

 

Хубавите изненади не свършиха дотук. Изи Кредит и радио N-Joy организираха и играта „Училище, здравей!". Всеки можеше да заснеме първолака си и да сподели радостта си, като качи снимката на сайта на N-Joy и участва в гласуване за много награди. Стотици се включиха и се получи прекрасна пъстра мозайка от усмихнати първолаци. На трите най-хубави снимки, Изи Кредит подари мобилни телефони. Специални награди от радио N-Joy имаше и за трима от гласувалите, определени чрез жребий. Но и това не беше всичко. Във фейсбук фенстраницата на Изи Кредит се проведе и игра с гатанки и томбола, а 50 от позналите получиха комплект тетрадка и програма.

 

С тази си инициатива Изи Кредит за пореден път остана вярна на традицията си да радва учениците за първия учебен ден.

Ask a question Задай въпрос