03.09.2012

100 000 малки ученици ще се учат на пътна безопасност с тетрадки и програми от Изи Кредит и Енджой

news article image

Лятото е към края си, но не и хубавите емоции. За най-малките те дори предстоят. Страхотна изненада очаква 100000 ученици от 1 до 3 клас за първия учебен ден. По случай 15 септември лидерът в бързите кредити Изи Кредит и Енджой ще им подарят красиви и забавни училищни тетрадки и програмки, с които освен че ще си учат уроците, те ще се учат и да пресичат улиците безопасно.

Кредитни консултанти на Изи Кредит ще ги подаряват на родители в цялата страна през месец септември. Освен с бързи кредити, помагаме на хората и с важни за тях социални каузи и проекти. Желанието на родителите е децата да растат в сигурна и здрава среда, да се забавляват и образоват. С красивите тетрадки и програми те ще се учат на пътна безопасност, докато се забавляват, обясниха от Изи Кредит.

Приятните изненади не свършват дотук. През месеца ще има и игра с гатанки и томбола във фейсбук фенстраницата на Изи Кредит. 50 от позналите гатанките също ще получат комплект тетрадка и програма. Още подробности и информация на сайтовете на Изи Кредит и радио N-Joy - www.easycredit.bg и www.njoybg.com.

 

Ask a question Задай въпрос