КРЕДИТ ПЕНСИОНЕР
flag image Максимална сума: 4 000 лв.
flag image Тип вноска: Месечни

Кредит, съобразен с финансовите възможности на пенсионерите.
- до 4000 лв.
- за пенсионери

Кандидатствай

Продуктът Кредит за пенсионери може да бъде отлично решение за тези, които имат нужда от финансова помощ, но не могат да се осигурят чрез други видове кредити поради възрастта си. Пенсионерите могат да се нуждаят от кредит за медицински разходи, домашни ремонти, пътувания и други необходими разходи.

Ние предлагаме кредити за пенсионери, които са специално разработени, за да отговорят на нуждите на тази група хора. Нашите кредити за пенсионери имат гъвкави условия за погасяване, които могат да бъдат настроени спрямо вашия месечен доход.

Може да се възползваш от услугата чрез онлайн кандидатстване или в най-удобния за теб офис на Изи Кредит.

Какво трябва да направиш, за да кандидатстваш онлайн за Кредит Пенсионер?

  1. Маркирай обозначеното поле в калкулатора, че кандидатстваш за Кредит Пенсионер;
  2. Избери сума за кредита между 200 и 4000 лева;
  3. Избери удобни месечни вноски – равни месечни вноски за период на погасяване от 3 до 12 месеца;
  4. Напиши коректно изискваните лични данни;
  5. Проследи статуса в личния си профил;
  6. След одобрение, може да получиш парите от наш кредитен консултант до 24 часа в твоя дом, без необходимост да посещаваш наш офис. Ако предпочиташ, може да посетиш наш офис и да получиш сумата по кредита, както и да се запознаеш в програмата ни за лоялни клиенти.

В случай, че искаш да получиш допълнителна информация относно нашите услуги или имаш затруднения в процеса, можеш да се свържеш с нас на телефон 0700 18 100.

 

Защо да избереш Изи Кредит?

Ние се грижим за теб през целия период на погасяване на дължимите вноски. Може да погасяваш задълженията си директно на наш консултант, който ще дойде до адрес, удобен за теб,  за да събере месечната вноска.

Заем, без нуждата от главоболие по време на твоята заслужена почивка. Изживей спокойно и с достойнство старините си с нашите кредити за пенсионери онлайн.

Предимства
arrow icon

Получаваш парите до 24 часа в своя дом или в офис на Изи Кредит

arrow icon

Изплащаш на удобни равни месечни вноски, съобразени с твоите възможности

arrow icon

Обслужване в твоя дом

Защо бързи кредити онлайн от Изи Кредит?

arrow icon

Удобство

Можеш да кандидатстваш за бързи кредити онлайн денонощно - попълването на нашата онлайн форма става бързо и лесно. Можеш също така да посетиш и нашия най-близък офис в твоя град. Имаме над 200 офиса в цялата страна.

arrow icon

Гъвкави условия

Сам избираш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я погасиш. Изплащането става на удобни седмични, двуседмични или месечни вноски - в зависимост от вида бърз кредит, който избереш.

arrow icon

Бързо обслужване

Спешно ти трябват бързи кредити? Понякога разходите идват внезапно и точно в най-неподходящия момент. С Изи Кредит можеш да получиш бърз кредит до заплата във възможно най-кратък срок. След одобрение ще получиш необходимата сума пари до 24 часа по посочена от теб сметка или директно в твоя дом.

arrow icon

Пълна прозрачност

Стараем се да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и служители, основани на доверие и уважение. При нас няма скрити условия и такси.

arrow icon

Бързи кредити на вноски за всяка нужда

Създадохме нашите множество вида бързи кредити по желание на вас – нашите клиенти! Открий най-подходящия за теб и кандидатствай сега!

arrow icon

Допълнителни възможности

Изи Кредит предоставя допълнителни финансови възможности на хора с ограничен достъп до други кредитни продукти. Да получиш бърз кредит от Изи е лесно и достъпно!

arrow icon

Доверие и надеждност

Ние сме доказали своето доверие и надеждност като кредитори. С дългогодишен опит в кредитния сектор, можем да ти предложим качествени услуги и подкрепа, когато ти е необходима.

Ask a question Задай въпрос