ИЗИ МЕСЕЦ
flag image Максимална сума: 2 500 лв.
flag image Тип вноска: Месечни

Достъпен кредит, за който кандидатствате само срещу лична карта.
- до 2500 лв.
- месечни вноски

Кандидатствай

Търсиш бърз кредит на месечни вноски с коректни условия и без усложнения?

Ние от EasyCredit искаме да направим процеса по кандидатстване за кредит максимално улеснен. В случай, че искаш кредит срещу лична карта, то ИЗИ МЕСЕЦ е идеален за теб.

Необходимо е само да имаш навършени 18 години и валиден документ за самоличност. Лесно и удобно може да кандидастваш за кредит онлайн само с няколко клика.

Кандидатствай за кредит са срещу лична карта

  1. Избери сума за кредита между 300 и 2500 лева.
  2. Избери удобни месечни вноски – равни месечни вноски за период  4, 5, 6, 7, 8 или 9 месеца.
  3. Напиши коректно изискваните лични данни.
  4. Очаквай с теб да се свърже представител на Изи Кредит, а ако си кандидатствал изцяло онлайн, може да следиш статуса в профила си.
  5. В зависимост от избрания от теб начин, получаваш парите до 24 часа в твоя дом или в офис на Изи Кредит, а ако си избрал изцяло онлайн процеса, ще получиш парите си още по-бързо по карта или сметка.

Прозрачни и точни условия.

След одобрение, ще получиш сумата на удобен за теб адрес, без необходимост да посещаваш наш офис.

Ако пък си избрал да попълниш данните си онлайн и да прикачиш снимка на личната си карта, може да получиш желаната сума за кредит директно по твоята банкова сметка.

 

Ние се грижим за теб през целия период на погасяване на дължимите вноски. Изплащай кредитните вноски по удобен за теб начин, както и можеш да ги следиш през профила си в нашия сайт или мобилно приложение.

Можеш да изплащаш заема си на наш консултант, който ще дойде до удобен за теб адрес, или ако предпочиташ, може да изплащаш кредита си изцяло онлайн.

 

Кредит само срещу лична карта, без нуждата от предоставяне на купища документи. Бързо, лесно и удобно - независимо къде си! Един от нашите най-предпочитани бързи кредити онлайн с месечни вноски.

*Ако си наш клиент за първи път, максималната сума, която можем да ти отпуснем, е 1000 лева.

Допълнително, за да се отблагодарим на клиентите си, създадохме специална програма за лоялност Изи Бонус. Тя ти дава възможност да печелиш бонус точки, срещу които ще получаваш отстъпки и разнообразни подаръци!

Можеш да използвате своите бонус точки за атрактивни подаръци, карта с отстъпки, да станете клиент на месеца или VIP клиент. 

Предимства
arrow icon

Получаваш парите до 24 часа в своя дом или в офис на Изи Кредит

arrow icon

Изплащаш на удобни равни месечни вноски, съобразени с твоите възможности

arrow icon

Обслужване в твоя дом

Защо бързи кредити онлайн от Изи Кредит?

arrow icon

Удобство

Можеш да кандидатстваш за бързи кредити онлайн денонощно - попълването на нашата онлайн форма става бързо и лесно. Можеш също така да посетиш и нашия най-близък офис в твоя град. Имаме над 200 офиса в цялата страна.

arrow icon

Гъвкави условия

Сам избираш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я погасиш. Изплащането става на удобни седмични, двуседмични или месечни вноски - в зависимост от вида бърз кредит, който избереш.

arrow icon

Бързо обслужване

Спешно ти трябват бързи кредити? Понякога разходите идват внезапно и точно в най-неподходящия момент. С Изи Кредит можеш да получиш бърз кредит до заплата във възможно най-кратък срок. След одобрение ще получиш необходимата сума пари до 24 часа по посочена от теб сметка или директно в твоя дом.

arrow icon

Пълна прозрачност

Стараем се да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и служители, основани на доверие и уважение. При нас няма скрити условия и такси.

arrow icon

Бързи кредити на вноски за всяка нужда

Създадохме нашите множество вида бързи кредити по желание на вас – нашите клиенти! Открий най-подходящия за теб и кандидатствай сега!

arrow icon

Допълнителни възможности

Изи Кредит предоставя допълнителни финансови възможности на хора с ограничен достъп до други кредитни продукти. Да получиш бърз кредит от Изи е лесно и достъпно!

arrow icon

Доверие и надеждност

Ние сме доказали своето доверие и надеждност като кредитори. С дългогодишен опит в кредитния сектор, можем да ти предложим качествени услуги и подкрепа, когато ти е необходима.

Ask a question Задай въпрос