ИЗИ КРЕДИТ
flag image Максимална сума: 5 000 лв.
flag image Тип вноска: Седмични

Достъпен кредит, за който кандидатствате само срещу лична карта.
- до 5000 лв.
- седмични вноски

Кандидатствай

Търсиш достъпен кредит до 5000 лева, за който да кандидатстваш  срещу лична карта? Ние от EasyCredit искаме да направим процеса по кандидатстване за кредит максимално лесен за нашите клиенти. В случай, че искаш бърз заем срещу лична карта, то кредитния продукт ИЗИ КРЕДИТ е идеален за теб.

Кредит само с лична карта? Възможно ли е?

Абсолютно да! Необходимо е да имаш навършени 18 години и валиден документ за самоличност. Това е единственият задължителен документ. Лесно и удобно можеш да заявиш кредит онлайн само с няколко клика.

 

Какво трябва да направиш?

 1. Избери сума за кредита. Максималната сума за този продукт е 5000 лева.
 2. Избери удобни вноски – равни седмични вноски за избран от теб период.
 3. Напиши коректно изискваните лични данни.
 4. Очаквай с теб да се свърже представител на Изи Кредит, а ако си кандидатствал изцяло онлайн, може да следиш статуса в профила си.
 5. В зависимост от избрания от теб начин, след одобрение  получаваш парите до 24 часа в твоя дом или в офис на Изи Кредит, а ако си избрал изцяло онлайн процеса, ще получиш парите си още по-бързо по карта или сметка.

В случай че искаш да получиш допълнителна информация относно нашите услуги, можеш да се свържете с нас на телефон 0700 18 100.

 

Какви са начините да получа парите по кредита си?

В Изи Кредит разбираме, че всеки клиент е различен и индивидуален. Заради това сме разработили и създали различни методи за получаване на сумата по твоя кредит. Ти само трябва да избереш този, който най-много подхожда на твоя начин на живот и е най-удобен за теб:

 1. В офис на Изи Кредит – може да посетиш най-удобния за теб офис;
 2. В уюта на твоя дом – наш кредитен консултант ще те посети, ще попълните документите и ще получиш сумата по кредита;
 3. Хибриден модел – кандидатстваш и може да подпишеш всички документи онлайн, а получаваш сумата в офис;
 4. Изцяло онлайн кандидатстване и получаване на сумата по банкова сметка – ние знаем колко е важно времето ти и го ценим! Затова разработихме процес, който ти позволява да кандидатстваш и получиш сумата по кредита си без да посещаваш физически офис. Всичко, което трябва да направиш е да се регистрираш в сайта ни като потребител, да попълниш необходимите полета, да прикачиш снимка на лична карта и да проследиш статуса по кредита си. Парите ще получиш по посочена от теб банкова сметка или номер на карта;
 5. Мобилно приложение Изи Мобайл – още по-удобно и лесно за използване;
 6. В офис на Български пощи (които предоставят услугата).

 

Защо да избереш продукта Изи Кредит?

Ние ти предлагаме достъпен кредит до 5000 лева навсякъде, с изгодни условия, без ходене по офиси и чакане по опашки!

Ние се грижим за теб през целия период на погасяване на дължимите вноски. Знаем че изплащането на кредит със седмични вноски може да е ангажиращо. С тази цел предлагаме на нашите клиенти удобно разплащане. Заемът ти може да бъде изплащан на наш консултант, който ще дойде до удобен за теб адрес, за да събере седмичната вноска.

Бърз кредит само срещу лична карта, без нуждата от предоставяне на купища документи. Бързо, лесно и удобно - независимо къде си!

*Ако си наш Клиент за първи път, максималната сума, която можем да ти отпуснем е 1000 лева.

Програма за лоялност Изи Бонус

Допълнително, за да се отблагодарим на клиентите си, създадохме специална програма за лоялност Изи Бонус. Тя ти дава възможност да печелиш бонус точки, срещу които ще получаваш отстъпки и разнообразни подаръци!

Можеш да използваш своите бонус точки за:

 • Атрактивни подаръци – чрез натрупване на точки, можеш да вземеш награда от нашия каталог с подаръци;
 • Да станеш VIP клиент  – след натрупване на 20 000 наградни бонус точки в твоята VIP сметка, можеш да вземеш кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване;
 • Карта с отстъпки - картата предоставя много отстъпки и преференциални условия при закупуването на услуги и продукти от нашите партньори;
 • Да станеш Клиент на месеца – погасявайки своите задължения редовно и навреме, всеки месец имаш възможността за спечелиш нашата Златна звезда или  1 от 5 ваучера на стойност 100 лв.

Вярваме, че клиентите ни са специални и освен бързи кредити и пари назаем заслужават лично отношение, подаръци и приятни изненади.

Предимства
arrow icon

Получаваш парите до 24 часа в своя дом или в офис на Изи Кредит

arrow icon

Изплащаш на удобни равни месечни вноски, съобразени с твоите възможности

arrow icon

Обслужване в твоя дом

Защо бързи кредити онлайн от Изи Кредит?

arrow icon

Удобство

Можеш да кандидатстваш за бързи кредити онлайн денонощно - попълването на нашата онлайн форма става бързо и лесно. Можеш също така да посетиш и нашия най-близък офис в твоя град. Имаме над 200 офиса в цялата страна.

arrow icon

Гъвкави условия

Сам избираш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я погасиш. Изплащането става на удобни седмични, двуседмични или месечни вноски - в зависимост от вида бърз кредит, който избереш.

arrow icon

Бързо обслужване

Спешно ти трябват бързи кредити? Понякога разходите идват внезапно и точно в най-неподходящия момент. С Изи Кредит можеш да получиш бърз кредит до заплата във възможно най-кратък срок. След одобрение ще получиш необходимата сума пари до 24 часа по посочена от теб сметка или директно в твоя дом.

arrow icon

Пълна прозрачност

Стараем се да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и служители, основани на доверие и уважение. При нас няма скрити условия и такси.

arrow icon

Бързи кредити на вноски за всяка нужда

Създадохме нашите множество вида бързи кредити по желание на вас – нашите клиенти! Открий най-подходящия за теб и кандидатствай сега!

arrow icon

Допълнителни възможности

Изи Кредит предоставя допълнителни финансови възможности на хора с ограничен достъп до други кредитни продукти. Да получиш бърз кредит от Изи е лесно и достъпно!

arrow icon

Доверие и надеждност

Ние сме доказали своето доверие и надеждност като кредитори. С дългогодишен опит в кредитния сектор, можем да ти предложим качествени услуги и подкрепа, когато ти е необходима.

Ask a question Задай въпрос