За нас

Ние сме успешен бизнес с важна роля в обществото

Кои сме ние?

Изи Кредит е една от най-динамично развиващите се небанкови финансови институции в България, специализирана в отпускането на краткосрочни кредити с над 19 годишен опит.

Ние сме част от нещо голямо

Изи Кредит е част от Мениджмънт Файненшъл Груп АД (МФГ), холдингово дружество, което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги в Централна и Източна Европа. МФГ управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в сферата на кредитиране в дома, персонални кредити, финансиране на микро и малки предприятия, кредитни карти, дигитален бизнес и алтернативни финансови продукти и услуги. Всеки ден над 8 000 служители и сътрудници в над 400 офиса в България, Румъния, Полша, Северна Македония и Украйна полагат грижа за обслужването на над 330 000 клиенти.

Откъде започнахме?

2005
Станимир Василев и Неделчо Спасов основават малка фирма за потребителски кредити - Кредит Корект с нова и непозната до тогава бизнес концепция за България - клиентите няма да се налага да посещават офиси, а ще се обслужват от кредитни консултанти на фирмата директно в техния дом. Целта е да се предоставят бързо пари на заем на хора, които нямат или имат ограничен достъп до финансови услуги. След старта фирмата се преименова на 'Изи Асет Мениджмънт' АД и кръщава основния си продукт Изи Кредит - сравнително малък като сума заем, който обаче има голямо значение за хората, защото се отпуска бързо, лесно и удобно.
2009
Дружеството навлиза на украинския пазар под името iCredit
2011
Отварят офиси в Румъния също под името iCredit
2014
Изи Кредит стъпва в Полша
2015
В Северна Македония отваря MCASH
2016
Изи Асет Мениджмънт АД учредява Мениджмънт Файненшъл Груп АД (МФГ)
users image

Ние сме добро място за работа

Ценим високо нашите служители и сътрудници и знаем, че те са основният двигател на успехите, които постигаме.

Инвестираме в развитието на служителите, които имат възможност да се развиват и в международните филиали на компанията, а също и в останалите фирми, част от Мениджмънт Файненшъл Груп АД.

Нашите ценности

values icon
Човечност

Работим открито в среда на близост, признание и доверие

values icon
Новаторство

Водят ни енергията на младостта и детското любопитство, които ни правят свободни, иновиращи и експериментиращи, предизвикващи себе си и статуквото

values icon
Отговорност

Ръководи ни отговорността към хората - колеги, партньори, клиенти, и средата в която живеем и която ни заобикаля

Защо да ни се доверите?

iphone image
4200 +

служители

iphone image
97%

от българите познават марката Изи Кредит

iphone image
78%

от клиентите биха препоръчали марката Изи Кредит

iphone image
2.8млн. +

отпуснати кредита в България

Нашата мисия

В Изи Кредит работим, творим и се забавляваме за едно по-добро 'утре' за нашите клиенти, колеги, партньори и приятели, за нашите деца, за един по-добър и хармоничен свят.

Ask a question Задай въпрос