23.10.2012

Втората Изи Спартакиада донесе много емоции и отличия за служителите на Изи Кредит

news article image

Компанията лидер в бързите кредити в България – Изи Кредит, организира втората поред Изи Спартакиада за своите служители. Спартакиадата се проведе в спортната зала на Минно-геложкия университет „Свети Иван Рилски“ в столичния квартал Дианабад. Под мотото „ЗАЕДНО в работата, ЗАЕДНО в спорта”, сто служители на компанията се състезаваха и забавляваха в три спорта – футбол, щафета лека атлетика за смесени отбори мъже и жени, и тенис на маса. Многобройна бе и публиката, която наблюдаваше с интерес събитието, а ансанбълът от красиви мажоретки, служителки на Изи Кредит, се грижеше за добото настроение на всички и подкрепяше участниците.

Очаквано най-много емоции предизвика футболният турнир, в който със свои отбори се включиха всички седем ерии на компанията и Централен офис. След оспорвани съревнования за втора поредна година шампион стана отборът на Ерия София. Във финалния мач софиянци надделяха над силния отбор на Север Изток след изпълнение на дузпи и равенство 2:2 в редовното време. Така Ерия София защити титлата си от миналогодишната Изи Спартакиада и доказа, че нейните играчи напълно заслужено представляват корпоративния футболен отбор на Изи Кредит. За Север Изток останаха сребърните медали и купата на голмайсторите, която отиде при основния им нападател Елрин Мизинов. Трети във футболната надпревара станаха миналогодишните финалисти Юг Център, които спечелиха трудно срещу Север Запад след изпълнение на дузпи и 6:6 в редовното време. Ерия мениджърът на Юг Център Атанас Атанасов, беше избран за най-добър вратар на турнира. В заключения на изключително професиналната игра, която показаха отборите, коментаторите на Спартакиадата – спортните журналисти Йордан Георгиев и Иво Йовчев, допълниха - „Къде е националният селекционер Любослав Пенев и защо не присъства на Изи Спартакиадата?”

Не по-малко вълнуващо беше състезанието и в щафетата по лека атлетика. За втора поред година златните медали в нея спечелиха атлетите на Ерия Юг Център.

Турнирът по тенис на маса също се оказа изключичелно интересен за всички. Победител в него стана представителят на Ерия Юг Изток – Деян Таушанов, който спечели прякора „Китаеца” заради майсторската си игра. За първи път имаше и приз „Най-голям фен”, който отиде в ръцете на Йордан Манчев от Ерия Север Запад.

Купите и медалите на всички отличници раздадоха изпълнителните директори на Изи Кредит Станимир Василев и Неделчо Спасов. „Горди сме, че организирахме този великолепен спортен празник. Нека енергията, с която се състезавахме в нея, да ни зареди за много успехи в работата и бизнеса. Спортът ще помогне на всички ни да ни бъде по-лесно във всекидневието. Нека превърнем Изи Спартакиада в традиция за компанията”, поздрави участниците и публиката Станимир Василев.

Ask a question Задай въпрос