Връзка с нас

Кои сме ние

„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование компанията, е основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Ние обслужваме стотици хиляди хора чрез мрежа от над 3000 Кредитни консултанта и повече от 130 офиса в цялата страна.

Ние, в Изи Кредит вярваме и се придържаме към принципите на отговорното кредитиране - нашите заеми се отпускат при ясни за клиента условия. Нашите кредити се погасяват чрез фиксирани седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски, което гарантира на клиентите ни спокойствие, предвидимост и висока степен на контрол върху изплащането на заема.  

Наскоро направено проучване показа, че Изи Кредит е най-популярната марка на пазара на бързи кредити в момента. Това е марката, която всеки четвърти българин асоциира с „бързи заеми”. 

Друго проучване сред нашите потребители показа, че Изи Кредит успява изцяло да отговори на изискванията на своите клиенти и те са сред най-удовлетворените в Източна Европа. В допълнение, преобладаващият дял от клиентите на компанията са не само доволни от нейните услуги, но и готови да я препоръчват на свои познати и близки, показват още данните на ТНС ББСС. 

Нашите мисия, визия и ценности, също отразяват интересите и потребностите на нашите клиенти, служители и партньори.


НАШАТА МИСИЯ

Да предоставяме отговорно и прозрачно, бързи и достъпни кредити, директно в домовете на клиентите ни.

 

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем лидер във всички страни, в които оперираме.

 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Морал и етичност – ние уважаваме, ценим и разбираме нашите колеги и клиенти.

 

Отговорност – ние предоставяме отговорно нашите кредити, като се съобразяваме с нуждите и възможностите на клиентите ни.

 

Прозрачност – ние сме открити и честни в отношенията с нашите колеги, клиенти и партньори.

 

Лоялност – ние градим дългосрочни отношения с нашите служители и клиенти, основани на доверие и взаимна подкрепа.

 

Социална-ангажираност – ние вярваме, че грижата за обществото е наш дълг и затова организираме програми за повишаване на финансовата култура и подкрепяме проекти подобряващи средата, в която живеем и работим.

 

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

 

Продуктите ни са съобразени изцяло с персоналните желания и потребности на нашите клиенти: Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на Изи Кредит и Изи Кредит в Български пощи, които са достъпни в над 1000 пощенски клона.

 

 

НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

Нашите дружелюбни и добре обучени Кредитни консултанти ще ви посетят в дома и ще попълнят за вас необходимите документи. Ще съобразят времето и размера на вноските с вашите възможности. Ще ви донесат парите директно в дома до 24 часа. Ще ви запознаят с програмата ни за лоялни клиенти и възможността да получите подаръци, отстъпки и преференциални условия при всеки следващ кредит.

 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

От 2005 г. насам компанията ни е отпуснала близо 1 млн. кредита на 500 хил. клиента. Това са хора с различен социален статус. Те използват нашите продукти за различни цели – от плащане на сметки и ремонт на жилище, през оборотни средства за бизнес, до празненство или пътуване.

 

НАШАТА ИСТОРИЯ

На 1 април 2005 г. във Видин започва работа малка фирма за потребителски кредити с наименованието Кредит Корект. Офисът й е с двама-трима души, заредени с много мечти и кураж. Макар и малка, амбициите на създателите й – Станимир Василев и Неделчо Спасов, са големи. Те искат да променят завинаги пазара на финансови услуги в България. Ще предоставят бързо и удобно пари назаем на хора, които нямат или имат ограничен достъп до банкови услуги. Клиентите няма да се разкарват до офиси, а ще се обслужват от Кредитни консултанти (по това време те се наричат Лични финансови съветници) на фирмата директно в техния дом – нова и сравнително непозната дотогава бизнес концепция за България. Малко след старта фирмата се преименува на „Изи Асет Мениджмънт” АД и кръщава основния си продукт Изи Кредит – сравнително малък като сума заем, който обаче има голямо значение за хората, защото се отпуска бързо, лесно и удобно. Така се ражда нашата компания. До края на годината компанията добавя още 4 офиса в Северозападна България – Монтана, Враца и други. Така вече осем години малки заеми с голямо значение.

 

НАШИТЕ ПАЗАРИ

Изи Кредит се развива успешно и като международна компания, с над 1 мил. отпуснати заема. През 2009 г. дружеството навлиза на украинския пазар под името iCredit. В момента в Украйна компанията разполага с над 80 офиса офиса и повече от 1200 кредитни консултанта. През 2011 г. компанията отваря два офиса в Румъния. И там регистрацията е на името на iCredit. В Румъния за Изи Кредит работят над 467 кредитни консултанта и 35 офиса. В началото на 2014 г. Изи Кредит откри свои филиал и в Полша. Предстои навлизането и на нови пазари.