29.12.2013

Служителите на Изи Кредит направиха коледно дарение в най-стария дом за деца на Балканите

news article image

За поредна година служителите на Изи Кредит показаха, че освен големи професионалисти, са и хора с добри сърца. Работещите в централния офис на компанията събраха лични средства, с които закупиха голям брой продукти от първа необходимост за децата, лишени от родителски грижи, в най-стария дом на Балканите - ДДЛРГ „П. Р. Славейков”. Закупените продукти бяха предварително съгласувани с ръководството на дома.

Дарението беше прието с благодарност и топли коледни пожелания от директорката на дома Надя Джунова и един от малките му възпитаници на 20 декември. Изи Кредит зарадва децата в дома и с много вкусни лакомства. „Радвам се, че в навечерието на коледните и новогодишни празници, колегите за пореден път доказаха, че са благородни и щедри личности, които не забравят да помагат и на децата в неравностойно социално положение”, коментира Маргарита Сарахошева, мениджър „Социален маркетинг” на Изи Кредит.

ДДЛРГ „П. Р. Славейков” е създаден през 1891 г. и в него се отглеждат и възпитават 70 деца в неравностойно положение от 7 до 18 години. Сред децата има и много талантливи художници – един от коридорите на дома е украсен с техни красиви картини, убеди се екипът на Изи Кредит, връчил дарението.

Ask a question Задай въпрос