31.10.2014

Коледната промоция на Изи Кредит – томбола за атрактивни подаръци и карта Easy Bonus за всеки

news article image

Изи Кредит ще зарадва с подаръци клиентите си и тази Коледа.

Всеки, който през ноември и декември изтегли заем от Изи Кредит, може да спечели практичен и полезен подарък. Списъкът с подаръците включва: 3 телевизора, 6 прахосмукачки, 9 кафемашини и 12 тостера. За всеки е предвидена и карта Easy Bonus, предоставяща отстъпки  в полза на клиентите на Изи Кредит в над 400 търговски обекта в цялата страна.

Коледната промоция ще продължи до 31 декември включително. Всеки, който се е възползвал от предложението, ще участва в томболата за 30-те награди. Самата томбола ще се проведе на 6 януари 2015 г. Имената на късметлиите ще бъдат обявени ден по-късно на www.easycredit.bg. Всеки печеливш ще бъде уведомен и лично по телефона. След това спечелилите ще могат да получат подаръка си в съответния офис на Изи Кредит, от който са изтеглили заема.

Промоцията ще бъде подкрепена с активна тв и интернет реклама в медиите. Ще се излъчват клипове и на метростанциите в София. Ще бъдат раздадени и огромен брой листовки. 

Изи Кредит радва с коледни подаръци своите клиенти всяка година. През миналата година бяха раздадени голям брой коледни комплекти с вино и лакомства, както и три гифт карти и ваучер за пътешествие.

Ask a question Задай въпрос