24.09.2012

Изи Кредит спечели третото място на Турнира на надеждата II

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит спечели третото място на Турнира на надеждата II. Късно снощи в залата в софийския квартал Челопечене, компанията за бързи кредити загуби на полуфинал от опитния отбор на производителя на препарати за дома Фикосота Синтез с 0:3. След това кредитните консултанти победиха служебно с 3:0 другия отпаднал финалист – веригата магазини за техника Технополис, който се отказа от мача за третото място заради много контузени.

Резултатът от мача с Фикосота не отразява на сто процента показаното на терена. Мачът като цяло беше равностоен до средата на първото полувреме, когато красив гол с глава даде преднина на Фикосота. Футболистите на Изи Кредит натиснаха съперника си, но плътната защита и силните намеси на вратаря им, не позволиха на топката да попадне в мрежата. В началото на второто полувреме грешка в отбраната и на вратаря на Изи Кредит доведоха до 0:2. Кредитните консултанти не се предадоха и до края мачът се игра в половината на Фикосота, но до гол във вратата на Фикосота така и не се стигна. При няколкото добри контраатаки до края производителят на препарати вкара и трети гол.

В другия полуфинал Технополис загуби срещу мобилния оператор Глобул с 1:2. Така утре вечер шампионът на турнира ще определят Фикосота и Глобул.

Изи Кредит беше определен като приятната изненада на турнира и като отбелязалият най-голям прогрес от първото издание през пролетта. Примерът на Изи Кредит с наемането на професионален треньор, който да подготвя футболистите е много добър и трябва да бъде следван. Това е начинът за постигането на успехи в дългосрочен период, отбеляза Виктор Кирков от Sports Management Bulgaria, организаторът на турнира. С участието си във второто издание на Турнира на надеждата, Изи Кредит отново подкрепя българския национален отбор по футбол за бездомни - Отбора на надеждата. Със събраните такси от участие се финансира подготовката на националите, които другия месец ще защитават честта на страната ни в Мексико сити.

Ask a question Задай въпрос