Изи Кредит спечели третото място на Турнира на надеждата II

25 септември 2012
Изи Кредит спечели третото място на Турнира на надеждата II

Изи Кредит спечели третото място на Турнира на надеждата II

25 септември 2012

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит спечели третото място на Турнира на надеждата II. Късно снощи в залата в софийския квартал Челопечене, компанията за бързи кредити загуби на полуфинал от опитния отбор на производителя на препарати за дома Фикосота Синтез с 0:3. След това кредитните консултанти победиха служебно с 3:0 другия отпаднал финалист – веригата магазини за техника Технополис, който се отказа от мача за третото място заради много контузени.

Резултатът от мача с Фикосота не отразява на сто процента показаното на терена. Мачът като цяло беше равностоен до средата на първото полувреме, когато красив гол с глава даде преднина на Фикосота. Футболистите на Изи Кредит натиснаха съперника си, но плътната защита и силните намеси на вратаря им, не позволиха на топката да попадне в мрежата. В началото на второто полувреме грешка в отбраната и на вратаря на Изи Кредит доведоха до 0:2. Кредитните консултанти не се предадоха и до края мачът се игра в половината на Фикосота, но до гол във вратата на Фикосота така и не се стигна. При няколкото добри контраатаки до края производителят на препарати вкара и трети гол.

В другия полуфинал Технополис загуби срещу мобилния оператор Глобул с 1:2. Така утре вечер шампионът на турнира ще определят Фикосота и Глобул.

Изи Кредит беше определен като приятната изненада на турнира и като отбелязалият най-голям прогрес от първото издание през пролетта. Примерът на Изи Кредит с наемането на професионален треньор, който да подготвя футболистите е много добър и трябва да бъде следван. Това е начинът за постигането на успехи в дългосрочен период, отбеляза Виктор Кирков от Sports Management Bulgaria, организаторът на турнира. С участието си във второто издание на Турнира на надеждата, Изи Кредит отново подкрепя българския национален отбор по футбол за бездомни - Отбора на надеждата. Със събраните такси от участие се финансира подготовката на националите, които другия месец ще защитават честта на страната ни в Мексико сити.