23.09.2012

Изи Кредит се класира за полуфиналите на „Турнира на надеждата“ след 3 победи в групата си

news article image

Лидерът в бързите заеми, Изи Кредит спечели срещу всичките си съперници в група Б на „Турнира на надеждата II” и заслужено се класира за полуфиналите, като първи отбор в групата с пълен актив от 9 точки и впечатляваща голова разлика от 23:7. В петък кредитните консултанти разбиха Хенкел България с рекордните за турнира 13:1. Късно снощи в мач с драматичен обрат компанията за бързо кредитиране надделя над Глобул с 4:3, след като губеше с 0:3 до средата на първото полувреме. Така Изи Кредит взе реванш от мобилния оператор за предишното издание на турнира, когато равен мач помежду им не позволи на червено-сивите да продължат на четвъртфиналите.

Мачът Изи Кредит-Глобул се превърна във футболна драма по всички показатели. Символичните домакини Изи Кредит имаха превес във владеенето на топката през цялото време, но с бързи контраатаки съперникът им поведе с 0:3. До края на полувремето лидерът в бързото кредитиране върна един гол чрез Анатоли Дешев. През второто полувреме Изи Кредит имаше смазващо превъзходство и логично стигна до равенство. Първо Живко Желев намали на 2:3 с топовен далечен шут. След това Кристиян Радински засече топката за 3:3. Макар равенството да ги правеше първи в групата заради по-добра голова разлика, Изи Кредит игра нападателно докрай. В даденото от съдията продължение играещият с контузия Анатоли Дешев вкара втория си гол за крайното 4:3. Страхотен мач, а накрая и двата отбора се поздравиха спортментски за показаното на терена.

Играчите на компанията за бързи потребителски кредити демонстрираха невероятен прогрес спрямо представянето си в първото издание на „Турнир на надеждата”, написа nacionalite.org – сайтът на футболния национален отбор за бездомни, който отразява турнира. Отборът на Изи Кредит е съставен от почти същите състезатели, но играе много правилно тактически и се държи много по-дисциплинирано. Вероятно прогресът се дължи на факта, че още преди три месеца ръководството на компанията е наело професионален треньор, който да провежда ежеседмично занимания със служителите им, се казва още в коментар на сайта.

С участието си във второто издание на „Турнира на надеждата”, Изи Кредит отново подкрепя българския национален отбор по футбол за бездомни - „Отбора на надеждата”. Със събраните такси от участие се финансира подготовката на националите, които другия месец ще защитават честта на страната ни в Мексико сити.

Ask a question Задай въпрос