27.07.2016

Изи Кредит подкрепи провеждането на високопланинско рали "Българка" в град Сливен

news article image

В началото на м. юни в Сливенския балкан, местността "Сините камъни"  се проведе  ежегодното рали състезание „Българка“.  В него участваха  състезатели от цяла България, включително и международни представители.

Както всяка година и тази, състезанието беше посетено от десетки  фенове на бързите спортове. Ралито е едно от най-старите в своята дисциплина и събира най-многобройната публика, съпоставено спрямо всички останали кръгове на родния шампионат.

Изи Кредит подкрепи  рали „Българка“ за първи път. Компанията участва основно с мащабно рекламно присъствие по време на цялото състезание. Автомобилите на сливенските състезатели бяха брандирани с логото на компанията. По цялото трасе (дълго над 15 км.) бяха разположени рекламни транспаранти на Изи Кредит, като служители на компанията раздаваха реклами материали на зрителите. Ралито беше отразено от национални и  местни медии.

Следвайки политиката си да развива устойчив бизнес като корпоративен гражданин,  Изи Кредит подкрепя значими спортни и социални инициативи на локално и национално ниво в страната. 



Ask a question Задай въпрос