10.01.2016

Атрактивна томбола очаква клиентите пенсионери на Изи Кредит

news article image

В унисон на своята политика да осигурява допълнителни предимства на клиентите, генерирайки приятни емоции и изживявания със своите продукти и инициативи, финансовата институция Изи Кредит продължава с изненадите и след Коледно – Новогодишните празници. Компанията организира томбола за всички потребители, които имат нужда от спокойствие и финансови средства. Изи Кредит предоставя възможност на всеки потребител, който ползва продукта „Кредит Пенсионер“ в периода 4 януари – 29 февруари, да спечели един от хиляда апарата за кръвно налягане. По този начин финансовата институция отново залага на удобството, практичността и допълнителните ползи в маркетинговите си инициативи.  

Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит e паричен заем, предназначен за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 до 1500 лв., а срокът на погасяване е от 3 до 12 месеца. Едни от основните предимства на продукта са неговите месечни погасителни вноски, прозрачните и ясни условия, както и възможността за кандидатстване само с лична карта.

Заявяването на продукта става изключително удобно за потребителите – на тел. 0700 18 100 (без допълнително таксуване), с SMS до тел. 0882 007 555 и посочване на предпочитаната сума, онлайн на сайта www.easycredit.bg, както и в над 2 000 пощенски станции в страната, предлагащи услугата.

Повече за инициативата на Изи Кредит и пълните условия на томболата може да намерите на сайта на компанията www.easycredit.bg или на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване).

За Изи Кредит

„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е водеща компания в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Продуктите на Изи Кредит са съобразени изцяло с персоналните желания и потребности на клиентите на компанията: Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на Изи Кредит и в Български пощи, които са достъпни в над 2000 пощенски клона в страната. Повече за Изи Кредит може да прочетете на сайта на финансовата институция www.easycredit.bg





Ask a question Задай въпрос