07.10.2015

Изи Кредит стана част от спортното предизвикателство Маратон София 2015

news article image

В началото на октомври се проведе едно от най-значимите спортни събития в столицата – традиционният международен Маратон София за 2015 г. 32-то издание на едно от най-чаканите спортни мероприятия в София предизвика много вълнения във всички – участници, жители и гости на града. Именно с такава изразителна спортна емоция, компанията лидер в малките потребителски заеми у нас – Изи Кредит се присъедини като партньор на събитието за трета поредна година.   

Маратон София 2015 включи отделни дисциплини по бягане, сред които и масовата от 3 000 м. За победителите в отделните категории беше предвиден награден фонд, който се предостави със съдействието на Изи Кредит. Подкрепата на финансовата институция за есенния маратон в София е изцяло в унисон с политиката на Изи Кредит за устойчиво развитие на  бизнеса и програмите на компанията за корпоративна социална отговорност. 

Маратон София се организира от Асоциация спорт в свободно време, Столична Община, Министерство на младежта и спорта и Българска федерация по лека атлетика. Събитието е част от инициативите на кандидатурата на София за европейска столица на спорта през 2019 г.  




Ask a question Задай въпрос