Връзка с нас

Новини

Специален автомобил ще популяризира партньорството на Изи Кредит с „ПОД-Бъдеще“

7.2.2017 г.

Модерен и елегантен автомобил ще популяризира корпоративното партньорство на една от водещите компании в България в потребителското финансиране - Изи Кредит, и едно от утвърдените пенсионноосигурителни дружества в страната - „ПОД-Бъдеще“ АД.

За обикновените и необикновените неща в живота

2.2.2017 г.

Сега с Изи Кредит можеш да направиш необикновени неща, дори в обикновените дни. И нещо повече, всеки потребител, усвоил кредит от компанията в рамките на месец февруари, може да спечели бутилка вино, с което да направи моментите още по-празнични.

Изи Кредит реализира инициатива по случай Бабинден в град Петрич

31.1.2017 г.

Kато водеща финансова институция в потребителското кредитиране, Изи Кредит подкрепи поредна атрактивна инициатива по случай Бабинден.

Финансовата институция Изи Кредит подари усмивки на деца в две столични училища

18.1.2017 г.

Една от водещите финансови институции у нас Изи Кредит проведе своята поредна социална инициатива, като реализира кауза в подкрепа на деца в неравностойно положение от различни социални заведения в България.

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

3.1.2017 г.

Какво е толкова дълго време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия сектор? За това разказват Ивайла Златанова (И.З.) и Валентина Калпачка (В.К.), Организатори продажби в офиса на Изи Кредит в гр. Благоевград.